tag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post4941651647740807001..comments2023-05-15T15:16:45.098+02:00Comments on antyki w kuchni: Fasolka po bretońsku inaczej, z cukinią i szuszonymi pomidoramiMadlenhttp://www.blogger.com/profile/14250315016800768046noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post-44107902132780823102013-07-09T15:46:13.955+02:002013-07-09T15:46:13.955+02:00Cukinia lekko się poddusi,a reszta produktów typu ...Cukinia lekko się poddusi,a reszta produktów typu fasolka w puszce ,są pół-produktami tak naprawdę i wymagają krótkiej obróbki termicznej.W związku z czym cukinia nie zdąży się rozciapać do końca:)PolecamMadlenhttps://www.blogger.com/profile/14250315016800768046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post-29425434980384634452013-07-09T15:39:51.120+02:002013-07-09T15:39:51.120+02:00Polecam drogie Panie!!!!!Polecam drogie Panie!!!!!Madlenhttps://www.blogger.com/profile/14250315016800768046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post-56289234986623424492013-07-08T20:24:48.009+02:002013-07-08T20:24:48.009+02:00Wspaniały przepis. Koniecznie muszę spróbować, tyl...Wspaniały przepis. Koniecznie muszę spróbować, tylko czy cukinia nie rozgotuje się wrzucona na początku? Przy okazji zapraszam na moje forum: forum.e-antyki.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06662379255961756504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post-65233300937783299412013-07-08T17:33:25.578+02:002013-07-08T17:33:25.578+02:00kupiłaś mnie tą potrawą! fasolkę uwielbiam, a w ta...kupiłaś mnie tą potrawą! fasolkę uwielbiam, a w takim wydaniu to już muszę wypróbować! świetny przepisTradycyjna Kuchniahttps://www.blogger.com/profile/11227192915497977921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561616679882104807.post-16520475089563788582013-07-07T23:34:38.661+02:002013-07-07T23:34:38.661+02:00Ciekawa odmiana :)Ciekawa odmiana :)posmakujto!https://www.blogger.com/profile/06175695333455178260noreply@blogger.com