antyki w kuchni


5 maja 2015

Ser a'la Koryciński po 8 miesiącach

  Ser robiony jesienią,dziś można nazwać go domowym parmezanem,nadaje się super do sałatek,wina a nawet do zapiekania!

 

Przepis podstawowy:

http://antykiwkuchni.blogspot.com/search?q=ser+koryci%C5%84ski 








Autor: Madlen o wtorek, maja 05, 2015
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: Sery domowej roboty

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

antykiwkuchni@gmail.com

Moje zdjęcie
Madlen
Wyświetl mój pełny profil

Menu

  • Dania główne
  • Dania mączne
  • Domowy wyrób alkoholi
  • Drób
  • Dziczyzna
  • Grzyby
  • Kasza
  • Makarony
  • Na słodko
  • Owoce morza
  • Przekąski
  • Przetwory
  • Ryby
  • Ryż
  • Sałatki
  • Sery
  • Sery domowej roboty
  • Szpinak
  • Śniadania
  • Święta
  • Tarty i pizze
  • Wegetariańskie
  • Wieprzowina
  • Zapiekane
  • Zupy

Popularne posty

  • Nalewka z wiśni
  • Ser Koryciński(a'la) ,z czarnuszką,kozieradką oraz suszone pomidory z ziołami
  • Rosół z perliczki
  • Sałatka z buraków,papryki i cebuli na zimę
  • Ciasto kruche z rabarbarem
  • Sałatka na zimę- ogórek,papryka,cebula,marchew:)
  • Ryby wędzone na gorąco
  • Leczo na zimę
  • Kiełbasa własnego wyrobu
  • Ogórki kiszone

Łączna liczba wyświetleń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Durszlak.pl
Przepisy.pl
zBLOGowani.pl
myTaste.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Proszę nie kopiować zdjęć bez zgody autora.Wszelkie prawa autorskie są zastrzeżone. Motyw Prosty. Autor obrazów motywu: imagedepotpro. Obsługiwane przez usługę Blogger.